OPPDAL: Det var på slutten av et intenst Queen-show det ble for mye for artisten. Han forlot scenen uten å si et ord, og det var klart for alle at det kom noe brått på.

Produsent Gusty Utterdahl sier at det rett og slett ble for mye for Sten Nilsen.

– Det er blitt en for stor psykisk belastning. Han er også fysisk utslitt, og klarte ikke å levere hundre og ti prosent. På slutten fikk han knuter i halsen og måtte kaste inn håndkleet, sier Utterdal. Han synes det er veldig trist å avslutte konsertrekken på denne måten. Oppdal var det siste spillestedet i denne omgang. Denne uka har showet besøkt Steinkjer, og de hatt fire forestillinger i Olavshallen.

Det stod seks låter igjen da Sten Nilsen forsvant bak scenen. En av koristene varslet at det ble en pause utenom programmet.

Publikum ante raskt uråd, og den hektiske aktiviteten i kulissene avslørte at ikke alt var som det skulle være. Noen minutter ut i pausen ble det gitt beskjed om at konserten ble avbrutt.

Utterdal sier artisten følte seg svimmel og måtte legge seg nedpå.

- Han kommer seg nok raskt på beina igjen. The show must go on.

Publikum måtte likevel gå delvis skuffet hjem igjen.

- Det som var, var bra, og jeg hadde allerede fått oppleve høydepunktene fra min Queen-periode, sa Finn Skårsmoen fra Oppdal.

Marielle Glemmestad Stigen (9) og Madelen Olsen Brandli (11) hadde kommet fra Dombås for å oppleve konserten, og var klare i sin dom:

- Kjempebra! Råbra! Fint! Kult! Veldig kult med danserne og veldig kult med han fra The Voice. Han er kjempeflink! Sukket jentene fornøyd.

Utterdal sier at man planlegger et nytt show til høsten, og at man da kan få til konsertstart i Oppdal, der oppdalspublikummet som var gjester i dag kan få et spesialtilbud.

Dette spilte de

We will rock you

Fat bottomed girls

I want it all

Killer queen

One Vision

Prime jive

Let me entertain you

Crazy little thing called love

Prophet song

Under pressure

The show must go on

Keep yourself alive

Radio Ga-Ga

A kind of magic

Dette manglet (ifølge settlisten)

I want to break free

Love of my life

Somebody to love

Who wants to live forever

Another one bites the dust

Dont stop me now

Bohemian Rhapsody (extra)

We are the champions (extra)