Rennebu utklasset Byåsen i kvartfinalen i KM for femtedivisjonslag. Rennebu vant til slutt 8-2.

Det var vanskelig å se at de to lagene hadde hver sin avdeling i samme divisjon denne høsten. På Frambanen var det minst en divisjon forskjell mellom Rennebu og det litt oldboys-lignende laget fra Byåsen. Storspill fra Rennebus side i første halvdel av første omgang, satte Byåsen praktisk talt på sidelinja i resten av kampen.

Det startet med en kjempesjanse til RIL etter fem minutter. Klikk-klakkfotball mellom Martin Skjerve og Håvard Gunnes satte standard for en av de beste periodene Rennebu har spilt denne sesongen.

1-0 ble det etter 13 minutter da Kristian Aasbakk fikk en ball foran seg i rommet på høyresida.. Innlegget satte Håvard Gunnes rett i nota på halv volley. Bare tre minutter senere var Ole Martin Hårstad eksekutør på et frispark fra 25 meter, rett i krysset og rett og slett vakkert. I det 18. minutt fik Martin Skjerve en retur fra keeper som ha utnyttet til å gjør 3-0. Etter 21 minutter var det Håvard Gunnes sin tur igjen. Denne gangen kom han seg løs i midten og dundret ballen i nettet.

Etter dette glapp konsentrasjonen litt hos hjemmelaget. Det ble gjort mange feil over hele banen, og 27 minutter ut i omgangen reduserte Byåsen til 4-1. Mot slutten av omgangen våknet rennbyggene til liv igjen. Håvard Gunnes satte inn sitt tredje og RILS femte mål etter 41 minutter. Tre minutter senere la Ole Martin Hårstad på til 6-2.

Andre omgang ble en langt tammere affære, men glimtvis vartet Rennebu opp med flott pasningsfotball også etter pausen. Martin Skjerve la på til 7-2 og Håvard Guynnes satte punktum med 8-2 over en ydmyket avdelingsvinner fra Trondheim.