Ved informasjonssentralen til Røde Kors i Vangslia blir det opplyst om veldig stor utfart over alt.

Men hos Røde Kors var det få oppdrag. Søndag måtte til sammen over hele landet 104 personer få hjelp av Røde Kors-hjelpekorpsene i påskefjellet. Påskefaten var det 177 personer. I tillegg har Røde Kors-mannskapen kun hatt tre mindre ledeaksjoner i Norge i løpet av påska, og de savnede er blitt funnet i god behold. De fleste stasjonene regnet med å stenge i løpet av 2. påskedag

Til sammen har Røde Kors Hjelpekorps behandlet 956 pasienter mot 689 på samme tid i fjor.

Parkeringsanlegget i Vangslia var fullt flere dager og parkeringsplassene ved de andre heisanleggene og de populære utfartsstedene kunne også melde om stor trafikk.

Påskeaften var nok rekorddagen med over 6200 personer i heisanleggene i Oppdal. Mange overvar også konserten i Vangslia med MGP juniorvinnerne Celine og Malin.

Overfor Adresseavisen konstaterte heiseier Johan Schønheyder at økningen påskeaften var på hele 550 prosent i forhold til i fjor. Langfredag var 5500 innom skianleggene i bygda.

Det går mot rekordomsetting i heisene i år og Tore Meirik i Oppdal skisenter har tro på at en oppnår 30 millioner kroner samlet.