FOTBALL: Det ble en spennende kamp på Oppdal kunstgressbane tirsdag kveld. Første omgang begynte med at Kroppan tok føringen. Etter ti minutter fikk bortelaget en kjempesjanse de ikke fikk uttelling på. Like etterpå var de imidlertid mer bestemt, og Kroppan fikk sitt første mål etter 13 minutter spill.

Temperament

Oppdal våkner til etter hvert. Omlag 20 minutter ut i omgangen ser det bedre ut, og Oppdal holder presset på gjestene. Begge lagene viser temperament og spiss Kim Veggen får gult kort etter å ha sparket bort ballen. Han ble avblåst for offside, noe han viste tydelig at han var uenig i.

Ikke uttelling

Nevnte Veggen fikk en ny sjanse etter 25 minutters spill. Han fikk et fint innlegg fra Trond Loeng fra høyrekanten, men klarte ikke å få ballen i mål. Det ble corner og også denne gav Oppdal en kjempesjanse, uten uttelling.

I denne perioden er det Oppdal som styrer kampen. På slutten av omgangen er Oppdal nær ved å utligne igjen.

Stillingskrig

De første minuttene av andre omgang er det stillingskrig på banen. Ingen av lagene greier å ta føringen. 22 minutter ut i omgangen får Kroppan inn et heldig mål. Et skudd fra midtbanen går over oppdalskeeper Sar Dabestani.

Opphenting

Nå får Oppdal det travelt. De må score tre mål på litt over 20 minutter for å vinne kampen.

Vemund Ørstad scorer og sørger for håp i laget bare minuttet etter Kroppan sin scoring. Fem minutter senere sørger Ørstad for nok en scoring og Oppdal utligner til 2-2.

Selvmål

Begge lag begynner å kjenne kjøret. Men Oppdal har fått en vitamininnsprøytning, og har fått troen på seier. Når det gjenstår fem minutter av kampen kommer vinnermålet. Det er en Kroppanspiller som er sist på ballen. Målet kommer etter press fra Mikkel Olberg og Vegard Hindseth som var nest sist på ballen.

Seieren over Kroppan er den første etter fire strake tap for Oppdal.

– Det var på tide å få en seier, sa Eivind Odli som ledet laget i trener Robert Nimmons fravær.

Nummer sju

Oppdal ligger som nummer sju på tabellen etter kampen mot Kroppan. Men det er bare to poeng opp til Nationlakameratene 2 som ligger som nummer fire på tabellen. Dette laget møter Oppdal på hjemmebane søndag.

Tilskuere

Det var nær sagt ingen tilskuere på kampen mot Kroppan. Oppdalslaget hadde satt pris på støtte fra oppdalspublikum, så det er bare å ta turen ned til kunstgressbanen søndag klokka 17.00.