OPPDAL: Da «Raskere enn sitt eget beste» hadde premiere i 2008 var planen å spille til neste sommer. Tidlig viste etterspørselen seg så stor at turneen ble forlenget ut året, senere frem til påske, så sommeren og endelig høsten 2010 – da skulle det etter fire forlengelser av turneen være slutt...

Nå skal han ut på veien med showet, skriver Oppdal kulturhus i en pressemelding. Lørdag 26. mars er det Oppdal som står på turnéplanen.

Mer enn 20 steder vil fra februar og fram til begynnelsen av april, få besøk av Kristian Valen og hans suksessforestilling «Raskere enn sitt eget beste». Valens agent forteller at avgjørelsen både var vanskelig og enkel å ta – vanskelig fordi dette innebærer en utsettelse av mange av Kristian Valens øvrige planer, i Norge og USA. Kristian elsker sitt publikum i Norge og han har gjentatte ganger sagt at selv om «alle skal få», er det hans trofaste tilhengere i Norge som alltid skal ha første prioritet – det gjorde beslutningen om nok en (siste) forlengelse av denne suksessforestilling lett å ta.

Mer enn 114.000 har hittil løst billett til «Raskere enn sitt eget beste» og over 30.000 har skaffet seg showet på DVD – også de vil ha noe å glede seg til når Valen tar oss med på nok en ekstrem oppussing...

– Vi vet humor slår til i Oppdal og er stolte over å kunne presentere en av de store norske på turne i vinter, sier Morten Haagensen fra kulturhuset.