Jeg fant dette spillet på kickstarter en dag og fulgte litt med til det kom ut. Det har vært populært på YouTube i det siste, og med god grunn. Det er veldig, veldig tilfeldig. Spillet ble opprinnelig lagd som en spøk av Coffee Stain Studios, men av en rar grunn kom det ut til media og det ble krevd at det skulle bli lagd. De tok utfordringen, fjernet alle feil utenom det som gjorde det utrolig morsomt. Det fulle spillet kom ut første april, ironisk nok.

Selve spillet går ut på at du skal ødelegge så mye du kan som en geit. Du kan gå rundt i en liten by og gjøre nesten hva du vil. Du får også poeng for å gjøre diverse oppdrag, som blant annet å få en bil til og eksplodere, hoppe ned fra en heisekran, skate, flyte i løse luften, slikke alt med din usedvanlige lange tunge, egentlig det du helst vil selv. Fra første gange jeg så spillet på YouTube så fikk jeg lyst på det. Jeg holdt på le meg i hjel på grunn av fysikken som var i spillet.

Spillet har veldig mye positivt, men noen ganger kan feilene de lot være igjen, bli litt mye. Utrolig morsomt å spille. Vi gir det terningkast 5.