OPPDAL: – Dette var kanon, når det er FIS-renn i Hovden blir det ikke stort bedre, sier Øyvind Haraldsen i Oppdal Alpin etter å ha kjørt inn til en sterk andreplass i slalåmrennet i Hovden lørdag. Han forteller at det gjelder å bruke tida før rennet godt, for med godt under ti minusgradergrader på graderstokken blir oppvarmingen noe annerledes enn ellers. Haraldsen var svært fornøyd med føret, men syntes det var noe bittert å bli slått med seks hundredeler til Simen Ramberg Christensen, som vant herreklassen med 1.23.88 etter to runder i slalåmløypa.

Det ble to pallplasseringer for Oppdal Alpin i herreklassen, for med tida 1.24.11 kapret Stian Halsen tredjeplassen.

– Det er ganske kaldt, men bra føre. Aggressivt, akkurat sånn jeg liker det, sier Halsen etter lørdagens renn. Han kan se tilbake på ei god helg resultatmessig med førsteplass i fredagens storslalåm, og tredjeplass i torsdagens. Han er godt fornøyd med arrangementet og arbeidet som er gjort av mannskapet i løypa, men syns løypene har vært noe kjedelige i utformingen.

John Reidar Steen i Oppdal Alpin kjørte inn til sjuendeplass, mens Ola Strand Haugen ble nummer ni.

Raskest av damene var Tonje Sekse med tiden 1.31.81, tett fulgt av Maren Skjøld og Cecilie Smith. Beste fra Oppdal Alpin ble Kari Bergheim Hole med tiden 1.33.98. Videre finner vi Monica Solvang på tjuesjetteplass, og Marthe Næss på tjueniendeplass. Nina Meidell Løsnes kjørte inn til trettifjerdeplass.