OPPDAL: De tre er viden kjent for sitt fantastiske gitarspill, og vil fremføre flere instrumentallåter fra sitt brede repertoar. I tillegg vil de på sin måte tolke låter som har vært med på å prege rockehistorien.

Ronni Le Tekrø er kjent for sin mangeårige karriere som frontfigur og drivende kraft i TNT. Bandets historie startet tilbake i 1982, og i 1987 fikk bandet Spellemannsprisen for albumet «Tell No Tales». Han ble på 80-tallet kåret til en av verdens ti beste heavygitarister, og TNT har skaffet seg mange fans verden over. I den senere tid har han også fremstått som «rockerektor» i rockeskolen på TV2.

Terje Rypdal har en omfattende karriere som startet med The Vanguards i 1962. Rypdal har blitt omtalt som en av verdens beste jazzgitarister, og har stor internasjonal anerkjennelse. Han har arbeidet med artister som Jan Garbarek, Palle Mikkelborg, Ketil Bjørnstad med flere. Rypdal har mottatt hele tre Spellemannspriser, og i 2005 fikk han hedersprisen.

Mads Eriksen fikk blendende omtale allerede med sitt debutalbum i 1990 av Guitar Player, og har senere blitt nevnt blant verdens fremste gitarister. I 1994 ble han utnevnt til musikalsk ambassadør for Norge i USA av handelsminister Grete Knudsen, og han har deltatt på de anerkjente NAMM-messene i Los Angeles sammen med verdens fremste gitarister. De senere årene har han jobbet mye sammen med Chris Thompson, kjent fra Manfred Mann's Earth Band.

Bandet som spiller med supergitaristene er også fremragende musikere. Ingen ringere enn Paolo Vinaccia trakterer trommer og perkusjon, Frank Hovland bass og Gunnar Bjelland tangentinstrumenter.