Oppdal: Enten du skal komme i litt bedre form eller kanskje trimme av deg litt juleribbe, så kan Team Opdalingen være løsningen for deg.

Alle som er med får individuell oppfølging, så enten du sikter mot toppen i et av Ener'n-arrangementene eller bare vil redusere «kjærlighetshåndtakene» til sommeren, så har du nå muligheten til å henge deg på.

Team Opdalingen består at en gjeng treningsglade, men også sosiale mennesker, som har satt seg som mål å delta i ett eller flere av Ener'n-løpene, enten i trimklassen (ja, den finnes faktisk) eller elitegruppen.

Sponsorer er avisa Opdalingen, PulsSenteret og Sport1, og vi har felles trening hver torsdag klokken 19.00 på PulsSenteret på Sagtunet (over Kiwi).

Dersom du synes dette høres interessant ut, ta kontakt med hanne.hojem@hotmail.com og meld deg på. Hun vil fortelle deg litt om opplegget og stort sett fortelle deg at det slett ikke er farlig å melde seg på.

Det er ofte den første treningen som er det største skrittet, men tenk så moro det blir etterpå.

En gratis trenings-app (nett eller mobil) sørger for at du får oppfølging som passer akkurat deg.

Det går helt fint an å få med seg gubben eller kjerringa, eller kanskje er dere et venninnepar eller et par kompiser som vil trene med flere? Mange synes det er kjedelig å trene alene, meld deg på Team Opdalingen og bli en av flere.