I helgas curlingturnering for juniorer i Sveg i Sverige ble lag Mellemseter beste oppdalslag med en fjerde plass. Oppdal dokumenterte samtidig at de kanskje har den største juniorbredden i hele Norden.

Hele fem lag deltok fra Oppdal.Det vil si over tyve deltagere, som sammen med foreldre og lagledere fyller en hel buss.

Ingen andre klubber hadde så mange lag i den svenske turneringen. Arrangørklubbben stilte med tre, men disse forskynte seg da også grovt av premiefatet med seier i både jente- og gutteklassen, og i jenteklassen dro de til med dobbeltseier.

I de innledende rundene spilte lag Mellemseter til tider meget god curling og vant over de to lagene som til slutt ble nummer en og to i gutteklassen. Eneste tapet kom mot et fremadstormende yngre juniorlag fra Oppdal, lag Rolvsjord. I en spennende kamp avgjorde Truls Rolvsjord med siste sten i ekstraomgang.

Lag Mellemseter vant dermed sin kvalifiseringsgruppe. Søndag buttet det derimot litt i mot og laget tapte semifinalen mot et av de lagene man hadde slått dagen før, lag Newtec fra Gøteborg. Disse måtte deretter se seg slått av Team CityMark fra hjemmeklubben i finalen, mens lag Melin fra Skjellefteå slo Lag Mellemseter i bronsefinalen.

I jenteklassen var det Lag ICA Supermarked som vant over klubbvenninene Løg Backman.

Tre av de fem oppdalslagene som deltok i helga, var yngre juniorlag som fikk viktig matchtrening.

Om tre uker arrangeres Oppdal yngre jr. Cup på hjemmebane og da forventes det innrykk av både norske og svenske lag til Oppdal.

Team Mellemseter består av Stein Fredrik Mellemseter, Steffen Mellemseter, Øyvind Rogstad, og Markus Høiberg. Team Rolvsjord består av Truls Rolvsjord, Eirik Mjøen, Sebastian Mellemseter og Joacim Lønset.