Driftssjef Jan Myhre er svært fornøyd med at Domus hadde en omsetning på 24 millioner i desember. – Coop Mega har i 2006 omsatt for over hundre millioner, forteller han. RANDI GRETE KALSETH

OPPDAL: Omsetningen i bygget er enda større, leietagerne, som vinmonopol, post og apotek er selvstendige.

Mega kan skilte med omsetningsøkning gjennom hele året. Vollan mener det har å gjøre med at folk har mer penger og bruker mer på god mat og drikke.

– Vi følger Megakonseptet til punkt og prikke, sier han. Driftsjefen legger til at dette konseptet har godt fotfeste i hele Midt-Norge. Blant annet har de et bredere spekter av matvarer enn mange lavpriskjeder, de satser friskt på frukt og grønt og har en mangslungen ferskvareavdeling.

– Det får man trofaste kunder av, mener driftsjef Myhre og Megasjef Roger Vollan.

– Det er viktig å fremheve at det er oppdalinger og rennbygg vi lever av, i tillegg til hyttefolket, sier de, etter en svært god desembermåned.

Driftssjefen forteller at de merket snømangelen i desember, også på Domus.

– Spesielt på ski og skiutstyr nådde vi ikke forventet omsetning, sier han. Som de andre sportsbutikkene i Oppdal for tiden, håper de at snøen nå er kommet for å bli, slik at heisene kan åpnes.

Nå er de i full gang med det nye året, og gleder seg til å kunne tilby sine kunder et enda bredere tilbud når blant annet Kid Interiør etablerer seg i andre etasje.