Det 15 år gamle trønderbandet startet jubileumsturneen sin 14.mars på Jessheim, og etter en tur innom Trondheim og hjemstedet Namsos, kommer bandet til Oppdal kulturhus.

Det kommer frem av D.D.E ’s hjemmesider.

Og bandet skriver videre:

«No går det så det suse`»

I det herrens år 1992 ble det innført et nytt begrep i det norske vokabularet: RAI RAI. Begrepet ble ettertrykket sunget inn i den norske folkesjela av noen feststemte unge menn fra Namsos med det merksnodige navnet D.D.E.

Folket raiet med og trykte namsosingene til sitt bryst fra første refreng. Folk ble så begeistret at D.D.E. umiddelbart ble titulert som Norges beste liveband. Når man gjør opp status etter 15 år kan D.D.E. kategoriseres som Norges mest suksessrike band. De har solgt drøye 1,3 millioner plater. Trukket mest publikummere til sine konserter og er det mest turnerende bandet i Norge, samt vunnet det som er å vinne av heder og ære. I jubileumsåret har D.D.E. til hensikt å gjeste de fleste kriker og kroker av fedrelandet, og for å rekke over det er jubileumssesongen utvidet med flere konserter enn i et normalår. Den første økta tar de i perioden 14. – 30. mars. Da skal D.D.E. for første gang i karrieren gjennomføre en kulturhusturne.

Vel og merke spilles D.D.E.s juleshow i kulturhus, men aldri tidligere er det klassiske D.D.E.- repertoaret blitt avspilt i slike omgivelser. Årets turne lyder navnet ”No går det så det suse`”. Det vil si at både turne og plata som slippes 12. mars lyder samme navn. Navnet er ment som en melding til folket om at jubilanten fortsatt er like poteten, viril og oppegående som i hockeysveis-dagene. Når D.D.E. entrer scenen i mars har de plukket frem det beste fra en 15 år lang karriere samt børstet støvet av D.D.E.-låter som ikke er spilt så ofte på konsert tidligere. Selvsagt blir også konsertgjengerne servert rykende ferske sanger fra nyplata.

14.03 Jessheim, Ullensaker Kulturhus

15.03 Gjøvik, Fjellhaven

16.03 Asker, Asker Kulturhus

17.03 Askim, Askim Kulturhus

18.03 Steinkjer, Dampsaga Kulturhus

19.03 Rørvik, Norveg

20.03 Namsos, Namsos Kulturhus

21.03 Trondheim, Olavshallen

22.03 Oppdal, Oppdal Kulturhus

23.03 Hammerfest, Flerbrukshallen

24.03 Vadsø, Varangerhallen

27.03 Sandefjord, Hjertnes Kulturhus

28.03 Hønefoss, Byscenen

29.03 Fredrikstad, City Scene

30.03 Drammen, Drammen Teater