Mange husker suksessforestillinga “Det du ikke visste om trønderrocken” med Kveli Rånes Bremseth der vi, parallellt med fakta fra den virkelige trønderrockhistorien, fikk historien om den mislykkede trønderrockeren Leif Ove Brein, skriver gruppa i en pressemelding.

Nå kommer oppfølgeren, forestillinga “Bygd for fart”, tar publikum med ut i verden for å finne spor etter Leif Ove. De sporene er til dels både oppsiktsvekkende og imponerende.

Showgruppa Kveli Rånes Bremseth består av musikeren Arnt Egil Rånes og humoristene Harald Morten Bremseth og Sigmund Kveli. Konseptet er egne tekster som kaller både på gapskratt og ettertanke, et ellevilt persongalleri og egenskrevet musikk.

I tillegg får publikum kjente låter som inviterer til allsang i salen.

I “Bygd for fart” vil Kveli Rånes Bremseth hylle alle dem som har drømmer og ambisjoner, og som tør å satse. Det er bedre å ha prøvd og mislykkes, enn aldri å ha prøvd. Det er ikke sikkert at det er de som står fram og tar æren for en suksess som er den som egentlig bør æres. Norge er ei lita bygd i den store verden, ei bygd der innbyggerne kanskje er litt lite villige til å dele godene med sine naboer. Kanskje vil mange i salen kjenne igjen brødrene Lein i Leingrenda, som lever etter mottoet “Den største glede du kan ha, er at naboen ikke gjør det så bra”.

- Da de gjestet Oppdal kulturhus i desember 2012, var publikumstallet nesten 450 personer, forteller Guri Hokseng ved Oppdal kulturhus.

Hun forteller at forestillingen har fått kjempefine kritikker, slik også den første forestillingen fikk.