OPPDAL: – Under granskingen av åstedet i formiddag har vi funnet noen interessante spor som vi jobber videre med. Vi jobber tett sammen med politiet i Molde, der den utbrente varebilen ble funnet, og ser på om dette tyveriet kan ses i sammenheng med en rekke andre store innbrudd i landsdelen den siste tiden, sier politiførstebetjent Per Christensen.

Planlagt

– Kan dere si noe mer om det som har skjedd?

– Innbruddet er nøye planlagt. Gjerningsmennene har satt alarmen ut av funksjon ved å tape over sensorene. Det betyr at de måtte ha vært inne i lokalet på dagtid i forkant av innbruddet for å ordne dette.

Ønsker tips

Den utbrente varebilen ble funnet i Molde området rundt klokken 05.30 tirsdag morgen.

– Ut fra dette tidspunktet må innbruddet ha funnet sted rundt klokken 03.00 på natten, og vi er interessert i tips fra alle som kan ha sett noe mistenkelig. Varebilen til Oppdal Motor og Fritid er en hvit Wolksvagen Caravelle med ekstra høyt gult tak. Det er også logo og masse reklame på den, så den burde være lett gjenkjennelig. Vi antar også at en ekstra varebil med tilhenger har vært brukt for å få med alle varene som er stjålet, sier Christensen.

Foto: Bjørn Fuldseth