OPPDAL: Barna fra «innesto» avdelingen i alderen tre til seks år startet festen med flott sang før «utesto» avdelingen underholdt med kjente og ukjente barnesanger, før hele barnehagen med 36 barn til sammen stemte i med bursdagsang. Det var mange gjester til stede og alle var med å synge så det ble skikkelig lyd i hele barnehagen, og ingen kunne være i tvil om at det var bursdagsfest der.

Overraskelse

De som jobber i barnehagen hadde en overraskelse på lur til alle. De kledde seg ut og fortalte levende morsomt, tolket på oppdalsvis, eventyret om rødhette og ulven, og alle satt som forhekset og fulgte med hva som ble fortalt, og barna fulgte etter «eventyrfigurene» ut i skogen og hjem til bestemoren til rødhette og det ble høylytt jubel da både rødhette og bestemoren ble reddet levende ut fra ulvens mage av jegeren.

Kaker

Etterpå ble det kaker og saft, en kjempestor fristende marsipankake, som barna har vært med å bake selv, sjokoladekake og kaffe ble servert til de voksne av kjempeflinke barn som fikk prøve seg som servitører.