I forbindelse med årets Norway Cup inviterte vi spillere og lagledere fra Oppdal og Rennebu til å sende inn bilder fra fotballfesten. Vi lokket også med en liten premie; vi ville trekke ut et bilde, og det laget som var med på bildet ville bli invitert på en pizzakveld med Opdalingen.

Responsen lot ikke vente på seg, vi nesten druknet i bilder, selvsagt av ymse kvalitet og innhold, men det var skikkelig moro å motta glade og sporty fotballbilder fra våre lag på Norway Cup.

Det ble nesten en umulig oppgave å plukke ut et vinnerbilde - så vi gjør kort prosess - vi inviterer ALLE spillerne som var med på årets Norway Cup fra Oppdal og Rennebu på pizzafest på Peppes Pizza i Oppdal tirsdag 16. september fra 17.00 - 19.00. Vi disker opp med pizzabuffet og en gratis drikke per spiller.

Påmelding skjer via de enkelte laglederne, som skal sende påmeldingen direkte til redaktøren.

Peppes har nettopp fått nye eiere og assisterende daglig leder Martin Loe og daglig leder Mastaneh Jansepar fra Peppes og redaktør Tore Aasheim fra Opdalingen ønsker velkommen til pizzafest 16. september.

Vår sportsglade journalist Katrine Naas er nesten enda gladere i quiz, så her er det bare å møte opp med appetitt og skjerpede hjerneceller - det vanker også spennende premier til de beste quiz'erne!