Klokken 04.24, natt til søndag, fikk politiet melding om at et vogntog hadde sklidd av veien og havnet i grøfta på E6, ni kilometer nord for Berkåk.

Vogntoget med utenlandske skilter er lastet med fisk, og  i formiddagstimene søndag, pågår det omlasting over i et annet vogntog.

Operasjonsleder Trude Carlsson i Trøndelag politidistrikt forteller at nødetatene rutinemessig ble sendt til stedet, men at det ikke var snakk om personskade.

- Føreren av vogntoget var alene i kjøretøyet, er tilsynelatende uskadd, og er kjørt til Halland camping. Politiet var på plass 05.22 og det meldes om at veien var svært glatt på stedet i natt, sannsynligvis på grunn av underkjølt regn. Noe av det første vi ser på når vi ankommer slike hendelser, er hvordan kjøretøyet er skodd, og dette vogntoget var utstyrt med veldig bra dekk, forteller Carlsson.

I formiddagstimene på søndag ligger vogntoget fortsatt i grøfta, mens fisken blir lastet over på et annet vogntog. Carlsson forteller at bergingsbil avventer, inntil det økonomiske er på plass, før fjerning av vogntoget kan starte.

Det er beskjeden trafikk på E6 i Rennebu nå i formiddag, og søndagstrafikken går relativt greit forbi stedet.