CURLING: Forrige søndag verdensmesterskapet for junior i Østersund. Juniorlaget på jentesiden er et rent oppdalslag med Anneline Skårsmoen, Eli Skaslien, Rita Nerlien, Hanne Munkvold og Kjersti Husby.

De spite sin første kamp søndag mot Canada og Sverige forrige søndag.

Guttelaget består av oppdalingene Markus Høiberg, Steffen Walstad, Kristian Rolvsjord og Steffen Mellemseter pluss Joachim Suther fra Halden.

En del av kampene kan du se gratis på web-tv. Dette finner du på www.curlingkanalen.se.

I går ettermiddag var kvinnelaget med bare oppdalinger ferdige med de innledende kamapene. For Norge endte de med niendeplass av ti lag etter tre seirer og seks tap.

Skårsmoen, Skaslien, Nerlien, Munkvold og Husby vant 7–6 over Canada, 7–4 over Sverige og 7–5 over Sveits, mens det ble tap mot Danmark, Tyskland, Japan, Russland, Skottland og USA.

Det betyr at det reine oppdalslaget på jentesida ikke greidde å kvalifisere seg til sluttspillet i dag og i morgen.

I går kveld spilte guttelaget, med oppdalingene Markus Høiberg, Steffen Walstad, Kristian Rolvsjord og Steffen Mellemseter pluss Joachim Suther fra Halden på laget, tiebreak mot Sveits om den fjerde og siste sluttsillplassen.

Du kan bruke www.curlingkanalen.se og følge kampen direkte der. Den startet klokka 19 i går kveld. Hvordan det gikk finner du også på dette nettstedet og på opdalingen.no

Norge har med andre ord gjort det skarp på herresida, med fem seirer og fire tap. Norge har vunnet 9–8 over Canada, 8–2 over Tsjekkia, 8–5 over Danmark, 10–5 over Skottland og 7–4 over Sverige. Tap har det blitt mot Kina, Tyskland, Sveits og USA.

Sluttspillet med semifinaler og finaler går i helga. På herresida er Canada, Sverige og USA klare på de tre første plassene, mens Norge altså må spille omkamp mot Sveits om den siste sluttspillplassen.