ULSBERG: Ved 12-tiden i dag fikk en polskregistrert trailer problemer i krysset ved Ulsberg. Han kom kjørende fra Berkåk og skulle svinge av østover.

– Han klarte ikke svingen, og kjørte nesten rett fram og i grøfta, sier lensmannsbetjent Helge Sumstad.

Dette var sjåførens første tur i Norge, og utforkjøringen kan trolig skrives på kontoen for uerfarenhet med hvitt underlag.

Stopp i Sunndal

Vogntoget var godt skodd, så det var nok farten forhold til føret som var problemet. Etter halvannen time var vogntoget på veien igjen.

Også i Eibakkan ved Berkås fikk et vogntog problemer på føret med tett snødrev. Men det klarte ved hjelp av kjettinger å komme seg opp uten at politiet eller kranbil måtte gripe inn.

I Sunndal har det vært flere problemer i dag. Først var det et vogntog som fikk problemer ved Snøvassmelan. Ved 15-tiden fikk et nytt vogntog problemer, og i følge Aura Avis havnet også en brøytebil utfor veien. Her må det

påregnes en del problemer utover ettermiddagen før alt løses opp.

Jevn brøyting

Ut over dette har det ikke vært meldt om store problemer med trafikken. Utover dagen har det snødd tett både i Oppdal og Rennebu, og det er meldt enda mer snø utover ettermiddagen og kvelden.

– Det blir nok ikke siste vogntoget som havner utfor veien er jeg redd, sier Humstad som viser til at det brøytes jevnt på veiene i dag.

Også flytrafikken har vært preget av dårlig vær med snøbyger ved kysten.

Kaldt vær gjør at det ikke er spesielt glatt, men utfordringer med det tette snøværet.

Om du begynner å bli litt lei all snøen, kan trøsten være at når natta er over skal det lysne og komme sol utover lørdagen. Her blir det skiføre, med nærmere meteren på det meste som i Storlidalen og ved Skarvatnet.