OPPDAL: Leserne i reisemagasinet Reiser og ferie har stemt fram Oppdal skisenter til fjorårets beste alpinanlegg i Norge.

– Det er selvsagt veldig hyggelig å få en slik pris, særlig siden seieren er stemt fram av publikum. Det er dem vi jobber for, og dette er et godt signal på at vi leverer et bra produkt. Veldig hyggelig, sier pressekontakt Tore Meirik i en pressemelding.

Norheim-ski i gull

Sammen med de tre driftslederne i Oppdal skisenter dro han denne uken til Oslo for å motta prisen.

Et par håndlagde miniatyrski av samme type som Sondre Norheim i sin tid revolusjonerte skisporten med, er det synlige beviset på hederstittelen.

Stort engasjement

– Vi har hatt mange avstemninger på nettsiden vår tidligere, men kåringen av landets beste alpinanlegg er den som skapte klart mest trafikk, engasjement og flest stemmer. Man kan trygt si det er et representativt utvalg, sier Reiser og feries redaktør Bjørn Moholdt.

Avstemningen foregikk på magasinets nettsider www.reiserogferie.no, og ble gjort i samarbeid med TV2.no.

Står seg godt

Mye tyder på at Oppdal skisenter står seg svært godt i forhold til mange av konkurrentene i Norge. Dagbladet ga alpinanlegget terningkast seks i fjor, Dagens Næringsliv har kåret Oppdal til landets neste beste alpinanlegg to ganger, og Åka Skidors journalist Håkan Stenlund holder Oppdal som sin favoritt i Norge.

– Og nå kom altså topplasseringen hos Reiser og ferie. Det stemmer godt med tilbakemeldingene vi får, og det virker som publikum setter pris på det enorme arealet som er tilgjengelig i Oppdal. Kvaliteten og variasjonen på skiløypene er svært stor, og det setter åpenbart folk pris på. Dette gir mer motivasjon til å jobbe videre med å gjøre anlegget enda bedre, sier Meirik.