OPPDAL: Med kake og champagne feiret Bjørn Filip Johannesen, Solve Persen, Henrik Burvang og Henning Pettersen den gode nyheten. Studentfirkløveret som deltok i konkurransen «Pimp Your Campingvogn» sanket gjennom blogging over 40 000 stemmer, og danket dermed ut over 1000 andre deltagende campingvogner.

Med disse, og medhold i juryen ble de fire studentene vinnerne. Premien er en total forvandling av campingvogna, til en verdi av hele 150 000 kroner. Det blir med andre ord ei heftig vogn ut av «Kollektivet», som ble kjøpt for den nette sum av 8000 kroner.

Feiret bursdag

– Dette er helt utrolig, dette her skjer bare ikke. – Det her er i hvert fall en perfekt dag å ha bursdag på, sa Bjørn Filip Johannesen som sammen med de andre i vogna feiret tjuefireårsdagen sin. I tillegg avla Johannesen fredag eksamen ved høgskolen før han slo lag med kameratene i vogna i Oppdal.

I løpet av den innholdsrike dagen takket han også nei til et stort bursdagsparty i Trondheim slik at hvis de skulle være vinnerne av konkurransen så var alle til stede i vogna. Johannesen angret nok ikke da Øystein Tinning fra Coca-Cola og et filmteam fra VG kom med nyheten. Søndag skal vogna sendes til Oslo, hvor den gjennom uka skal få en «makover» få campingvogner har sett maken til, hvis noen.

Vogna skal dessuten stå ferdig neste helg, når det inviteres til stor releasefest i Hemsedal.

Trives i fjellet

Bjørn Filip Johannesen er fra Tønsberg, Solve Persen fra Trondheim, Henrik Burvang fra Drammen og Henning Pettersen fra Tromsø.

De møttes på høgskolen i Trondheim, hvor de fortsatt studerer. De fire er alle dedikerte frikjørere, og trives godt når de er på topptur – gjerne til fots oppover. De kjører alle snowboard, med unntak av Henning Pettersen, som kjører ned fjellsidene på telemarkski.

Les mer i Opdalingen tirsdag.