OPPDAL: Søndag 2. januar gikk årets første runde i midtnorsk mesterskap i snøscootercross av stabelen på Stordalsbanen i Meråker. Elias Ishoel (12), som ble midtnorsk mester i fjor, tok med seg 69 poeng fra i alt tre heat og dermed førsteplass.

Klubbkollega Mats Ørstad tok hjem tredjeplassen sammenlagt, med i alt 59 poeng. Begge kjører i klassen «Ungdom 12 - 14 år». Andreplassen tok Peder Talsnes fra Singsås NMK.

– Det var i alt 80 førere, fra både Norge og Sverige, som deltok. Banen var preget av lite snø, og været var mildt i forhold til tidligere Krystallcross-arrangement, hvor vi har hatt ned mot tjue minusgrader, skriver Stina Kulseth i Meråker MSK i en pressemelding.

I tillegg til løp i klassen for ungdom mellom 12 og 14 ble klassene «ungdom 14 - 16», «Women Pro Stock 600», «Sport + 16 år», «Pro Open 600» og «Pro Stock 600» avviklet. I tillegg til Elias Ishoel og Mats Ørstad stilte Steffen Øyamo Ekrann fra Oppdal til start. Sistnevnte kjører i klassen «Pro Stock 600», og kjørte inn til en tiendeplass i finalen.

Kommende helg skal førerne fra Oppdal til Östersund for å kjøre Artic Cat Cup 2011 - den største scootercrosskonkurransen i Europa.