Det ble en tidlig start på årets fjellfiske, varmt vær med snøsmelting gjorde forholdene gode i helga.

Våre bilder er fra Hauktjønna, som leverer flotte opplevelser hver vår.

Nærmer seg

Nå nærmer det seg start for fiskekonkurransen i Opdalingen. Da gjelder det å være med fra starten av. I samarbeid med Oppdal JFF skal Opdalingen kåre periodevinnere og sesongens største fisk i fire klasser. Når fisket åpner i hele Driva klokka 00.00 natt til søndag, starter konkurransen.

Det skal konkurreres i fire klasser: rør/røye, fjellørret, sjøørret og laks. Periodene er 15. juni til 15. juli, 16. juli til 15. august og 16. august til 15. september. De største fangstene i hver av de fire klassene blir premiert og våre premiesponsorer er Intersport for sjøørret, Auna sport for laks, G-Sport for røye og Sport 1 for fjellørret. Til slutt vil den største fisken i hver klasse bli kåret ved sesongslutt.

Fiskehistorier

Både på nett og i papirutgaven vil vi ajourføre en fiskebørs med linker til andre børser i distriktet. Blant anna vil vi linke til børsen som Oppdal JFF Skal operere med.

Her skulle det ligge an til å være med for både ung og gammel. Særlig vil vi oppfordre de unge til å finne fram fiskeutstyret og delta.

Ellers ønsker vi i Opdalingen kontakt med alle fiskere – kom til oss med deres fiskehistorier, så kan vi lage godt lokalstoff om den enorme fisken du for eksempel mista.

STORLIDALEN: Egil Botten med flott fangst fra Storlidalen.