- Folk er bevisste på at vi har hatt en stadig mer synlig forskjellspolitikk

Marit Bjerkås sier at resultatet bekrefter at Arbeiderpartiet har truffet med å gå til valg for vanlige folk.

Arbeiderpartiets 6. kandidat for Sør-Trøndelag, Marit Bjerkås (th), ble ikke valgt inn på Stortinget, men er godt fornøyd med at Jonas Gahr Støre nå kan danne en regjering sammen med Sp og SV. På bildet ser vi henne på partiets valgvake i Bygdapøbben, sammen med de lokale partivennene Frode Sæter, Solveig Anglen og Harry Anglen. Helt til venstre sitter ordfører Ola Øie.  Foto: Jan Inge Flå

Nyheter

Det ble tidlig klart at venstresiden med Arbeiderpartiet (Ap), Senterpartiet (Sp), Sosialistisk Venstreparti (SV), Miljøpartiet De Grønne (MDG) og Rødt ville få et klart flertall på Stortinget de neste fire årene.