Røkkefondet: Tømmes for trappa Byggestart i mai: Håper på bedriftsdugnad

Bygger Oppdalstrappa til topps

15. mai starter bygginga av skifertrappa opp Allmannberget. 2750 trappetrinn skal bygges, og alle kan kjøpe trinn i det som blir Trøndelags første sherpatrapp.

SPONSORER: Byggetrinn 1 vil koste 4,1 millioner kroner, og skiferbransjen donerer skiferen, mens Oppdalsbanken og Røkkefondet tilsammen bidrar med 2,4 millioner. banksjef Gro Furunes Skårsmoen sammen med Kristin Riise og Steinar Furnes i Oppdalstrappas venner, og Bjørn Ove Ansnes i Røkkefondet.  Foto: Randi Grete Kalseth-Iversen

Nyheter

Etter grundig planlegging er det meste klart for å bygge Oppdalstrappa på forsiden av Allmannberget. OPP skrev om planene i september, og nå har prosjektgruppa Oppdalstrappas venner utarbeidet en prosjektbeskrivelse.