Slik får du lest alt på opp.no

Abonnenter på gamle OPP må registrere seg på nytt for å lese alt innhold på nye OPP.
Nyheter

Nye OPP er et resultat av fusjonen mellom Opdalingen og OPP. Vi har hatt noen utfordringer med å få tidligere OPP-abonnenter inn som brukere på opp.no.

De fleste artiklene på opp.no vil i framtida bli forbeholdt abonnenter på den nye lokalavisa. De vil også få tilgang til e-avisa som følger med utgivelsen av papiravisa hver tirsdag og torsdag.

  • Er du tidligere Opdalingen-abonnement er det ingen endring for å lese pluss-artikler på opp.no.
  • Er du derimot en av 2400 abonnenter på gamle OPP må du lage deg en ny bruker via Schibsteds innloggingssystem. Du kan bruke samme innlogging som tidligere, dersom du er VG- eller Finn-bruker fra før.

Slik lager du ny bruker

1. Gå inn og opprett ny bruker på denne lenken!

2. Velg «Opprett bruker», legg inn e-post som abonnementet er registrert på og velg et passord.

3. Du vil få en epost fra Schibsted, klikk på lenken for å aktivere brukeren din. Ved opprettelse av ny Schibsted-bruker kan det være at du må bekrefte ny bruker for å koble den sammen med ditt OPP-abonnement.

Skulle du ha behov for hjelp eller ønsker abonnement står kundesenteret klart til å hjelpe deg på telefonnummer 72 42 40 04 mandag til fredag.

Alle som tidligere har hatt kun papirabonnement på OPP, får nå digital tilgang inkludert i abonnementet. Med andre ord er alle som har papiravis komplettkunder - og kan lese OPP digitalt og få to papiraviser i postkassa hver uke.

Hvis du har problemer, så ta kontakt med oss på abonnement@opp.no så vil vi følge opp.