Rekordmange dro på topptur i jubileumsåret

Topptursesongen er over, men det er ingen grunn til bli sittende i go'stolen for lenge. Nå videreføres nemlig systemet med vinterens trimpoeng.

Per Kristian Bjerkset er trukket ut som årets topptrimmer i Rennebu, og har allerede vært ved Buvatnets bredd og testet ut premien, "hurtigkaffekokeren" Jeboil som lager deilig kaffe på 150 sekunder. På bildet ser vi også den populære drikkeflaska i klubbfarger, som alle som leverte inn topptrimkort i jubileumssesongen mottok.  Foto: Arild Bruheim

Nyheter

Imponerende 173 topptrimkort er levert inn etter sommerens topptrim i Rennebu. Det er 20 år siden topptrimmen i Rennebu ble lansert, og tiltaket er blitt stadig mer populært. I 2019 ble det innlevert 150 kort, mens det i 2018 kom inn 138 kort da opptellingen etter topptrimsesongen var gjort.