Oppdaling omkom på Sri Lanka

Njål Viken omkom torsdag i en ulykke på Sri Lanka.   Foto: Privat

Kameratgjengen var på tur i området rundt Galle på Sri Lanka.  

Nyheter

Torsdag morgen norsk tid omkom en ung mann fra Oppdal i en drukningsulykke på Sri Lanka. Finn Skårsmoen, avsnittsleder ved Oppdal lensmannskontor, bekrefter til Opdalingen at det har skjedd en tragisk ulykke i 14-15-tiden lokal tid på Sri Lanka.

- I forbindelse med en feriereise har 23 år gamle Njål Viken omkommet i forbindelse med snorkling og dykkeaktivitet. Dette skjedde på en plass om lag to timers kjøring fra hovedstaden Colombo.

Skårsmoen opplyser at Viken var på Sri Lanka på ferietur sammen med fire andre unge menn fra Oppdal. Disse er nå i samtaler med lokalt politi. Viken ble funnet i vannet, etter at han ble meldt savnet av kameratene.


 

Skårsmoen sier at den norske ambassaden på Sri Lanka bistår med å ta vare på de fire vennene. Skårsmoen ble kontaktet av Utenriksdepartementet i går kveld. UD hadde fått beskjeden gjennom den norske ambassaden.

Vikens nærmeste familie er på tur ned til Sri Lanka, og de øvrige familiene er orientert om hendelsen.

Navn og bilde er frigitt i samråd med familien.