Her er årets vinner av Næringslivsprisen

Pengepremien går til oppkjøring av løypenettet på Nerskogen.

Vinnere Jan Perry Lund og Stig Holthe-Berg i Lund Hyttebygg.  Foto: Jan Inge Flå

Nyheter

Lund Hyttebygg AS ble i  dag tildelt Næringslivsprisen for 2016. Det er tredje gang laftebedriften på Nerskogen nomineres til prisen, og på det tredje skulle det skje.

- At vi blir nominert flere år på rad, viser at vi er en stabil og trygg bedrift. Dette ser vi på som en anerkjennelse og jeg må få lov til å si at det gjør oss stolte å motta denne prisen, sier daglig leder Stig Holthe-Berg.


Nominert Næringslivsprisen 2016

Utvikler ny lafteteknikk

Siden Lund Hyttebygg ble startet som en enmannsbedrift i 1981 av Jan Olav Lund har bedriften utviklet seg til en bedrift som jobber kontinuerlig med utvikling av nye ideer.

 

Det er Oppdalsbanken og lokalavisa Opdalingen som står bak prisen, som består av 10.000 kroner i kontanter fra banken, og markedsføring/annonsering i avisa til en verdi av 40.000 kroner.

Etter en ultrakort rådslaging prisvinnerne imellom, bestemte daglig leder Stig Holthe-Berg, hovedaksjonær Jan Perry Lund og salgsleder Kjell Auke at pengene skulle komme lokalsamfunnet til gode. De donerte derfor sporenstreks 10.000 kroner til Nerskogen løypeforening.

- Vi synes det er viktig med lokal forankring, og vi er preget av nøkternhet, samtidig som vi alltid retter blikket fremover. Nå ønsker vi å rette blikket mer mot Oppdal, mye på grunn av begrenset tilgang til attraktive tomter i Rennebu, forteller Holthe-Berg.

Bedriftsledelsen trekker frem sine ansatte som en viktig årsak til suksessen.

- De står på, er dyktige og er en meget viktig faktor for at vi fortsatt kan utvikle oss i tiden fremover, sier Stig Holthe-Berg i Lund Hyttebygg.