Søndag kveld spilte skip Steffen Walstad og Team Minera Skifer Grand Slam finale i curling i Regina, Canada. Det er aller første gang et norsk lag kvalifiserer seg til finalen i en Grand Slam turnering i curling.

Team Minera Skifer, som består av Steffen Walstad, Markus Høiberg, Magnus Nedregotten og Magnus Vagberg, spilte seks kamper før selve finalen, hvorav alle ble vunnet.

-  Laget fra Oppdal så ut til å ha stålkontroll på svenskene og forblir ubeseiret etter seks kamper denne helgen, skriver Norges Curlingforbund på sine hjemmesider etter at Team Minera Skifer hadde feid svenske verdensmestere av banen i semifinalen.

- I semifinalen ventet de svenske tittelforsvarerne med Niklas Edin ispissen. Nordmennene ledet 4–2 halvveis, en ledelse de ikke ga fraseg. Kampen endte 6–5 til Walstad, og dermed er de norske guttaklare for finale mot laget til Brad Gushue fra Newfoundland, skriver NTB.

I selve finalen, som startet 18.30 norsk tid, møtte det norske laget Team Gushue. Her ble de kanadiske verdensmestrene for sterke for det norske håpet, men finaleplass i en Grand Slam turnerning som aller første norske lag noensinne er en prestasjon av ypperste klasse.