4. div kvinner avdeling 03

Oppdal - Tiller 1-6 (1-3)

Målscorer Oppdal: Kari Dørum (33)

I skikkelig høstvær tok Oppdal i mot topplaget Tiller til kamp hjemme på Oppdal Bankbane. Tiller ledet før denne kampen serien, mens Oppdal lå i andre enden.

Og hjemmelaget fikk smake hva serielederen hadde å by på og etter 20 spilte minutter stod det 0-3 til bortelaget. Oppdal han ikke med de første minuttene.

Etterhvert kom Oppdal mer inn i kampen og klarte å spille på seg brudd og flere nesten-sjanser. I det 31. minutt reduserte Kari Dørum for hjemmelaget, etter å ha fått ballen på blank goal. Etter målet var det Oppdal som presset på for mål nummer to, men stillingen til pause var 1-3.

- I andre omgang skal vi gå ut sånn som vi avsluttet første, for det var veldig bra, sa trener Torkel Kant i pausen.

Tiller-laget som Oppdal møtte hadde forøvrig med seg to landslagsspillere til denne kampen. I tillegg hadde de slått Trondheims/Ørn i cupen og tatt medalje under Norway Cup i år.

2. omgang var jevnspilt mellom lagene og det var bortelaget som fortsatte å putte baller i målet etter hvilen. I det 51. minutt satte de inn 1-4 før 1-5 kom ti minutter etterpå.

Oppdals keeper Marit Bjørgen Randen stod en god kamp for Oppdal og hadde flere gode redninger på slutten av kampen. Tiller fastslutte resultatet til 1-6 i det 77. minutt.

- Spillemessig er dette bedre enn forrige kamp. De tre første målene kom etter feil fra oss, og om vi klarer å kvitte oss med det, så blir det bra. Nå ser vi fram mot neste kamp, sa treneren etter kampslutt.

Neste kamp for oppdalsdamene er torsdag borte mot Støren.