Rennebu avsluttet torsdag kveld en nokså miserabel sesong med å tape borte for Støren.

Selv om kampen ikke betød noe for tabellsituasjonen, er det aldri morsomt å tape fotballkamper, sier trener Svend Didrichsen.

- Rennebu hadde 80 prosent av banespillet, men det hjelper ikke så mye, når motstanderen scorer flere enn oss. På tross av tapet, er det mye bra å ta tak i etter denne kampen. Nå er det viktig å fokusere på det positive og se fremover, sier han.

Rennebu tok ledelsen ved Petter Sandhaugen, men to mål i løpet av ett minutt sørget for at Støren ble stående igjen med alle poengene på Støren kunstgressbane. Sluttresultatet ble da også 2-1 til hjemmelaget.

- Kampen bar preg av at den betydde mere for dem enn for oss.  Likevel presset vi dem bakover i store deler av kampen, og jeg vil nok hevde at dette var en heldig seier for Støren, sier Didrichsen.

Rennebu har hatt en rotete sesong, der det er blitt mange unødige poengtap i ellers jevne kamper. Men tabellen lyver sjelden, og oransjetrøyene må nå belage seg på spill i 6. divisjon fra neste år.

Etter ferdigspilt serie, har Rennebu vunnet fem, spilt to uavgjorte og tapt elleve kamper. Laget ble stående med 17 poeng, og med en målforskjell på 43-54. Laget blir nummer åtte av ti lag, uavhengig av de andre lagenes resultater i siste serierunde.