Steffen Walstad, Markus Høiberg, Magnus Nedregotten og Alexander Lindstrøm på Team Minera Skifer kapret en sterk tredjeplass i Curling Masters Champery i Sveits, en turnering som inngår i VM-uttaket for seniorer.

Med en sterk 7-1 seier over det sveitsiske laget Team De Cruz i kvartfinalen ble det semifinale mot de svenske verdensmestrene på Team Edin. Her ble det et 6-2 tap. Landslaget lag Ulsrud gikk ikke til sluttspill i helga.

Europa Tour ble arrangert i Oslo i helga, hvor de europeiske juniorlagene var samlet. Turneringen inngår i det norske junior-VM uttaket.

Fem oppdalslag deltok. I gutteklassen ble det en sterk andreplass til Lag Oppdalsbanken. Laget bestod av Jørgen Myran, Jakob Haugland, Harald S. Rian, Jon Aunøien og Emil M. Kvål.

Det ble et knepent 6-4 tap mot lag Muskatewitz fra Tyskland i finalen. Et lag som for øvrig slo Team Toyota Bilia i kvartfinalen og dermed parkerte Kristian Foss, Michael Mellemseter, Andreas S. Hårstad og Morten I. Hovdal på en femteplass.

- Oppdal Curlingklubb viste også i helga at det gror godt bak de etablerte juniorlagene. På jentesida gikk yngre juniorlaget, Lag Mesloe, til sluttspill i sin første Europa-tour turnering. Denne gangen ble det imidlertid tap i kvartfinalen for Eirin Mesloe, Nina Aune, Anne Foss og Sara K. Holmen. På guttesida markerte Lag Bjørnstad med Ingebrigt Bjørnstad, Martin Dønheim, Even Haugland og Iver Hesby seg med blant annet seier over fjorårets junior-VM lag Ramsfjell fra Jar Curlingklubb, skriver Stein Mellemseter i Oppdal Curlingklubb i en pressemelding.

Allerede til helga er det nye sjanser for juniorene fra Oppdal. Da er det Nordisk Junior Tour på Lillehammer.