Han scoret begge målene da klubben sikret seg sin første seier i OBOS-ligaen, etter seks strake nederlag. Tre poeng betyr også at laget er sikret spill på vårt nest øverste nivå neste sesong, samtidig som de fortsatt henger med i opprykkskampen til Eliteserien.

–Jeg håper denne seieren snudde trenden for oss. Nå har vi fire kamper igjen av sesongen, tre av dem hjemme på Moan, og det er kort vei opp til kvalikplassen. Levanger er en klubb i utvikling, både sportslig og med hensyn til stadionkapasitet, sier måljegeren fra Grindal.

Jo Sondre står med respektable ni mål hittil i sesongen. Etter en veldig god start, har det buttet litt imot både for laget og han personlig utover i sesongen. Nå håper han at prestasjonen på Gjemselund fører til at han får flere sjanser i favorittposisjonen.

–Mot Kongsvinger var jeg tilbake som spiss, etter å ha spilt på kant og i flere andre posisjoner. Da var det godt å svare med to mål, sier han.

Rennbyggen er ikke fremmed for å bidra moderklubben på treningsfeltet. Han har merket seg at gamle lagkompiser har slitt denne sesongen, og mener at det noen ganger kan være greit å starte på nytt. Selv i lavere divisjoner må det imidlertid stilles visse krav, mener han.

–Det er på treningene det øves, og her må det stilles noen krav. Jeg tror spillere flest liker at det er guts og kvalitet på feltet, og jeg har lyst til å komme og kjøre ei eller flere økter, slik at spillerne får kjenne på det, sier han.

De som drømmer om å se Jo Sondre gjøre comeback i oransje og svart, må foreløpig smøre seg med tålmodighet. Gutten er jo fortsatt bare en gutt.

–Jeg har kontrakt ut neste sesong og ønsker fortsatt å ta steg som fotballspiller. Jeg føler personlig at jeg har noen år igjen på dette nivået, sier tjuesjuåringen fra Rennebu til Opdalingen.