Kampfakta 6. div. avd. 08 Øra kunstgress

Røros 2 - Rennebu 1-5 (0-1)

Dommer: Arve Feragen

Mål Rennebu: 32. min. Jørgen Hoel, 57. min Stian Sandhaugen (straffe), 78. min Øystein Østerås, 81. min Stian Sandhaugen (straffe), 90. min Mads Emanuel Andersson Renander.

Gule kort: Stian Merket, Christian Ilvang, Rennebu. Ett til Røros 2.

Røros 2 mobiliserte og stilte med et bra mannskap da de tok i mot den suverene serielederen Rennebu til kamp i 6. divisjon tirsdag kveld. Det hjalp ikke.

- De lå veldig kompakt, og vi fant ikke helt ut av dem i starten, men da vi giret opp, viste vi etter hvert at det er stor forskjell på lagene, sier trener Olav Stavne.

Rennebu åpnet friskt og kunne nær sagt som vanlig tatt ledelsen i åpningsminuttet, men måtte vente en drøy halvtime før Jørgen Hoel fant veien til nettmaskene.

Hjemmelaget utlignet fem minutter etter hvilen, men to straffemål av Stian Sandhaugen, samt scoringer av Øystein Østerås og Mads Emanuel Andersson Renander, sørget for at Rennebus oppsiktsvekkende seiersrekke fortsetter.

Det er fem seniorlag i Norge som fortsatt er med i jakten på den perfekte sesongen, altså lag som kun har seire i serien, Stom og Moi i 5. divisjon, Rennebu og Vigør 2 i 6. divisjon, samt Ørje i 7. divisjon.

Rennebu spiller sine to gjenværende kamper på hjemmebane, mot henholdsvis Tolga/Vingelen 2 neste torsdag, før sesongen avsluttes mot Brekken 2 lørdag 7. oktober.

Jakten på den perfekte sesongen fortsetter...