Rennebu A-lag fortsatte seiersrekken da Tylldal ble flere nummer for små i dagens kamp i 6. divisjon. Seieren betyr at selv ikke finmatematikk lenger kan hindre de oransjekledde i opprykket til neste års 5. divisjon.

Kampen var ikke mer enn et halvt minutt gammel da Ole Gunnes gav Rennebu ledelsen, og scoringer av Asle Olav Næss i det 20. minutt, Øystein Østerås i det 23. minutt og Petter Sandhaugen ytterligere tre minutter senere gav bortelaget en komfortabel 4-0 ledelse til pause.

- Vi spilte rett og slett en fantastisk bra første omgang, forteller Håvard Hårstad Meslo til Opdalingen.

Andre omgang ble jevnere, i hvert all om en ser på målprotokollen. Omgangen vant Rennebu nemlig "bare" 2-1, men i følge rapporter fra Tylldal, var det klasseforskjell på lagene også etter hvilen.

- Alle de 18 spillerne i troppen fikk spilletid, og vi startet kampen med flere som ikke har fått spilt så mye i år. De viste at de kan å spille fotball de også, for alt i alt var dette veldig bra. Ja, jeg synes faktisk at dette var en av våre beste kamper denne sesongen, sier den spillende treneren fornøyd.

Hårstad Meslo forteller at laget slakket litt av i 2. omgang, men synes spillerne også etter hvilen presterte god fotball. Øystein Østerås og Stian Sandhaugen scoret Rennebus mål etter pausen, mens Tylldal fikk sitt trøstemål i sluttminuttene, på det som var deres eneste målsjanse i hele kampen.

- Alt i alt var dette velig bra, og nå satser vi fortsatt på å gå ubeseiret gjennom sesongen. Vi får jo også føle på nivået i de andre avdelingene, når vi skal spille om kretsmesterskapet, det blir spennende, sier han.

Det var stor stemnng i bussen på tur hjem fra Tylldal, etter at Rennebu definitivt sikret seg avdelingsseieren i 6. divisjon avd. 08. En stemning vi antar nådde nye høyder utover kvelden (og natta), etter at spillere og støtteapparat samlet seg til opprykksfest i Bygdapøbben.