Årets første hjemmekamp, ble en ren transportetappe for damelaget til Rennebu. Lørdag tok de i mot Flå 3 til kamp i TrønderEnergiserien i håndball, og kampens toppscorer Thea Emilie Pedersen Havdal og hennes lagvenninner, gav seg ikke før resultattavla viste 29-16.

Trener Olaug Knutsen tar ikke av på grunn av kalasseieren, men er selvsagt fornøyd etter storseieren

- Første omgang var bedre enn den første. Vi er veldig fornøyde med at vi scorer nesten tretti mål, og nå skal vi fokusere på hva vi kan bli bedre på, sier hun.

Ved pause var stillingen 17-5 til hjemmelaget, hvilket betyr at andre omgang bare ble vunnet med ett mål. Det skyldes nok i stor grad at det ikke var nødvendig å ta ut det lille ekstra fra laget, som består av en fin blanding av unge og rutinerte spillere.

- Vi er 18 spillere i troppen, seks av dem kommer faktisk fra Oppdal. I og med at vi tar ut 12 spillere til kampene, må seks stykker stå over til enhver tid. Vi fokuserer på samhold, spilleglede og det å ha det artig, sier Olaug Knutsen.

Artig har de det helt sikkert, og noen demper på humøret blir det jo heller ikke når årets to første kamper har gitt solide seire. Først 20-8 mot Sokna i første serierunde, før altså Flå 3 måtte tåle trettenmålstap mot de oransjekledde damene i Rennebuhallen lørdag ettermiddag.