Det var med sorg og sjokk vi fikk den triste beskjeden om at Helga Gilberg hadde gått bort, Helga, vår sekretær i laget gjennom mange år. Livet endte brått på sykehuset den 20. mai. Vi som var en del sammen med henne visste jo at helsa ikke var så god lenger, men kunne ikke tro at det var så alvorlig.

Det blir et stort savn for oss i NHF-Rennebu, for det var Helga som stod på å organiserte arbeidet vårt med skriving av brev, søknader og alt som hører til for at laget skulle gå. Som en dreven journalist var ho vant til å skrive og formulere seg på en god måte.

Våre møter og medlemsturer har gitt oss mange fine minner fra for eksempel turer rundt i bygda, og laksefiske med grilling ved Orkla.

Helga ble 80 år den 3. april. Da hadde vi en beskjeden liten feiring på årsmøtet i NHF-Rennebu dagen etter, for ho ville ikke ha så mye oppmerksomhet og styr om seg selv.

Savnet og tomrommet etter Helga vil bli stort, og vi takker henne for alt ho bidro med i NHF-Rennebu i mange år.

Vi lyser fred over Helga sitt minne.

Fra oss i NHF-Rennebu.

foto
Helga Gilberg var mangeårig journalist i Sør-Trøndelag og etablerte i 1986 lokalavisa Sambygdingen i Rennebu som hun var redaktør for fram til den ble nedlagt i 1990. Foto: Siv Storløkken