Jeg advarer dere først som sist; denne teksten inneholder spoilere, så om dere ikke vil vite noe om sesongavslutningen på Game of Thrones, anbefaler jeg dere å slutte å lese her.

Etter å ha ventet på det som føltes som en evighet på sesong sju, har jeg nå hatt sju uker hvor jeg hver mandag har sittet klistret til skjermen og fulgt med på dramaet som utspiller seg i Westeros. Hver episode har levert varene og vi har fått servert en knallgod sesong. Men på mandag ble siste episode i sesong sju sendt. Etter over 70 minutter var det hele over, og følelsen jeg satt igjen med var blandet. Hva skjer mellom Cersei og Jamie? Overlevde Tormund Giantsbane da dragen blåste ned muren? Og hva skjer mellom Jon Snow og Daenerys, når de får vite at de er i slekt?

Men svarene på disse spørsmålene får jeg ikke før sesong åtte begynner å rulle over skjermen. Og det er over ett år til! På en nedtelling på Facebook sier den at den aller siste av sesongen vil rulle på skjermen om over 500 dager! Hvordan skal jeg klare å holde ut så lenge? Abstinensene er der allerede og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å roe dem ned.

Og hva skal jeg gjøre på mandager framover? Nå må jeg plutselig finne noe nytt å bedrive ettermiddagene med, så her er det bare å sette seg i tenkeboksen og finne ut hva jeg skal gjøre.

Som oppladning til sesong åtte, som ikke kommer før om over et år, så har jeg vurdert om jeg skulle begynne å se hele serien fra starten igjen. Fra sesong en til sesong sju. Se det hele med nye øyne.

Eller så må jeg finne meg en ny serie å bli oppslukt i, slik at tiden fram til sesong åtte ikke blir så lang.