"Et kaldere samfunn", sier Jonas Gahr Støre (Ap) og peker som vanlig på Frp og Sylvi Listhaug. Og så kommer Støres store begrunnelse: Listhaugs antydning av muligheten for terrorister i flyktningestrømmen er så hatsk at det kan føre til kulde og terror.

Støre beskylder altså Listhaug for å skape et kaldere samfunn fordi hun prøver å etablere en viss beredskap mot terrorisme. Og alle Støres ulver hyler med. Professor Mads Andenæs lager de underligste personangrep sammen med den mislykkede fredsforhandleren Kai Eide. Er dette et vellykket stunt fra Ap?

Det er riktig at samfunnet kan bli kaldere på grunn av terrortrussel. Men burde ikke Støre og hylegjengen hans som har varma seg opp med ufine beskyldninger mot Listhaug, kunne tenke tilbake på sine egne tiltak for et kaldere samfunn.

Ap og Støre ga en gang økonomisk støtte til terrororganisasjonen Hamas (og kanskje gjør de det fortsatt), for å finansiere raketter og selvmordsbombere mot Israel. Ville det ikke være best å gå litt stille i dørene når en har deltatt i forberedelsene til blodig terror, og sogar har fått et helt sykt svar fra noen som mente det var for drøyt av en politisk organisasjon i Norge å ta del i slik finansiering av terror.

Jeg mener at terrorvirksomhet som går ut over uskyldige, er helt uakseptabelt som kampmetode, uansett hvor den stammer fra. Listhaug og Frp står på for å beskytte det gode samfunnet mot beklagelige muligheter for destruktive krefter.

Mitt håp er at Støre og Ap innser at det ikke går an å fortsette å se gjennom fingrene med terrorister, selv om de i utgangspunktet trykkes til brystet som ideologiske kamerater. Det er her roten til det iskalde samfunnet ligger.