– Legg løyper der det er mulig

Thorvald Storli skriver i dette innlegget at han er mektig lei av fokuset på Gjevilvassdalen.

Det ble kjørt strekningen Storli over til Gjevilvatnet, og ned til Bårdsgarden.   Foto: Thorvald Storli

Meninger

Jeg må innrømme jeg er mektig lei av å få se i avisene hvor det ikke går an å legge løyper. (dvs. 2,3 prosent av vårt løypenett ved Gjevilvatnet. Hvorfor ikke fokusere på de resterende 97,7 prosentene av løypenettet!

Jeg vil derfor forsøke med en gladnyhet å vise hvor vi i stedet for å furte, legger løype der det er muligheter. Litt lite snø enda, men med godviljen til, ble det en god start med løypemaskinen til LIL i går. Det ble kjørt strekningen Storli over til Gjevilvatnet, og ned til Bårdsgarden.

Jeg var oppe i løypa i dag, og traff på mange mennesker som gikk løypa over til Vassenden, blide og fornøyde, jeg fikk meg mang en hyggelig prat på årets siste dag.

Godt nytt år!

Thorvald Storli

Det ble kjørt strekningen Storli over til Gjevilvatnet, og ned til Bårdsgarden.   Foto: Thorvald Storli