• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Nyttår med sjokosjokk

Til nyttår er det kun sjokolade som gjelder. Sjokokake med sjokkfyll og ekstra sjoko på toppen. Og kanskje en varm sjokodrink etter midnatt?

foto
SJOKO OG BITTELITT FRUKT: Det virker nesten nytteløst å tilsette frukt i noe så søtt og sjokoladetungt som denne pavlovaen, men det må til. All frukt kan brukes, ikke bare pærer, så ta det som finnes i huset. Foto: Vibeke L. Degn-Petersen
Vibeke Degn-Petersen
Oppdatert: onsdag 27. desember 2017 kl. 21:03
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: onsdag 27. desember 2017 kl. 14:04 Oppdatert: onsdag 27. desember 2017 kl. 21:03
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.