• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Ja takk, begge deler!

Du trenger ikke velge mellom ytre- eller indrefilet på grillen, for naturen tilbyr en ferdig pakkeløsning.

foto
RIKELIGE MENGDER: Beinet i en T-bone er såpass stort at du bør beregne rundt 300 gram kjøtt til hver gjest for at det skal blir rikelig. Får du i tillegg tak i kjøtt fra en lokal produsent med godt dyrehold, er dette luksusmat.
Vibeke L. Degn-Petersen
Oppdatert: fredag 11. mai 2018 kl. 16:00
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Publisert: fredag 11. mai 2018 kl. 16:00 Oppdatert: fredag 11. mai 2018 kl. 16:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.