• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Lokalfotballen
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Laks som frokostfisk

Brødskivefisk er mer enn makrell i tomat. Lakserillette lager du selv på noen få minutter.

foto
Siden lakserillette er en kaldrørt paté, der eventuelle bakterier du har fått med ikke blir knertet av varme, holder den kun noen dager i kjøleskapet. Men lager du stor porsjon, kan laksepålegget fint fryses. Siden det er såpass mye fett i det, tiner det også kjemperaskt. Foto: Vibeke L. Degn-Petersen
Vibeke L. Degn-Petersen
Oppdatert: torsdag 9. november 2017 kl. 16:00
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: torsdag 9. november 2017 kl. 16:00 Oppdatert: torsdag 9. november 2017 kl. 16:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.
Informasjon om åpenhetsloven.