• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Det enkle påskelammet

Det er ikke nødvendig å steke hele lammelåret for å få påskefest. Gjør deg klar til en lårguide.

foto
MED ELLER UTEN HVITLØK: Synes du lam må ha hvitløk? For bare et lite hvitløkshint kan du la ett fedd koke med i sausen eller steke sammen med grønnsakene, og så plukke det ut før servering. Det skal ikke mer til. Foto: Vibeke L. Degn-Petersen Foto: Vibeke L. Degn-Petersen
Vibeke Degn-Petersen
Oppdatert: torsdag 22. mars 2018 kl. 11:00
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Publisert: torsdag 22. mars 2018 kl. 11:00 Oppdatert: torsdag 22. mars 2018 kl. 11:00
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.