• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Få smak på kyllingen

Det er alltid mer smak i et kjøttstykke som har jobbet litt, og kyllinglår fortjener en bedre skjebne enn å bli helstekt med paprikakrydder.

foto
KALD ELLER VARM: Her er det ikke noe stress med å komme til bordet i samme sekund som maten er ferdig. Både pastaen, grønnsakene og kyllingen smaker like godt, enten den er varm, romtemperert eller kald. Foto: Vibeke L. Degn-Petersen Foto: Foto: Vibeke L. Degn-Petersen
Vibeke L. Degn-Petersen
Oppdatert: torsdag 24. mai 2018 kl. 15:41
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Publisert: torsdag 24. mai 2018 kl. 15:41 Oppdatert: torsdag 24. mai 2018 kl. 15:41
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.