• Nyheter
  • Marked
  • Kultur
  • Sport
  • Meninger
  • eAvis
  • RadioE6

Velg mørkt eller lyst utseende på avisen:

Matauk →

Vill og bærekraftig

Kveite går så raskt å lage at den passer perfekt til hverdags, og så eksklusiv at den er festmat.

foto
SAUSEFRITT: Vær snill mot fisken når du tilbereder den, så blir den så saftig at du ikke trenger drukne den i saus. Litt smør med gressløk i er alt som skal til for å binde det hele sammen. Foto: Vibeke L. Degn-Petersen Foto: Vibeke Degn-Petersen
Vibeke Degn-Petersen
Oppdatert: onsdag 11. april 2018 kl. 16:57
Artikkelen er mer enn fire år gammel
Publisert: onsdag 11. april 2018 kl. 16:57 Oppdatert: onsdag 11. april 2018 kl. 16:57
Del denne artikkelen på Facebook Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
  • Matauk
Ansvarlig Redaktør
Per Roar Bekken
Redaksjonen
redaksjonen@opp.no
Markedsavdeling
annonse@opp.no
Abonnement
abonnement@opp.no
Besøksadresse
Inge Krokanns veg 15A, 7340 Oppdal
Tips
redaksjonen@opp.no
Telefon
Mediehuset OPP: 72 42 40 04
Radio E6: 72 42 20 80

Opp arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Opp har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Opp.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.