Maria Solheim, Lewi Bergrud og Ole Børud er alle låtskrivere, musikere og artister som har stått på scenen siden barne- og ungdomsårene. De har alle gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt, som soloartister, låtskrivere og medmusikanter.

De som ikke kjente til den folkekjære artisten Ole Børud tidligere, fikk endelig ta del i hans utpregede musikalitet gjennom Sjernekamp 2018 på NRK TV.

Maria Solheim ble for alvor kjent da hun utga låta «Lady of my life» som tenåring, og har per dags dato seks soloalbum og en mengde sideprosjekter på diskografien.

Lewi Bergrud har gjort seg bemerket som en fremragende vokalist, bassist, gitarist, pianist og humorist, og er dessuten en yndet medspiller for blant annet Kurt Nilsen, Inger Lise Rypdal og søskenbandet Narum. Bergrud var sist i Oppdal i 2020, da han spilte konsert på Oss Tållåst.

Med fantastiske kritikker og store mengder applaus har Julefred (tidligere Blåtoner) blitt en deilig, musikalsk juletradisjon som årets artister nå vil føre videre. Ole, Maria og Lewi har alle et nært forhold til kirkerommet som musikalsk arena og har for lengst funnet tonen.

Nå gleder de seg over å få dele sine tolkninger av tradisjonelle julesanger, men også egne låter – i juleturneen Julefred.

Konsert i Rennebu kirke, torsdag 2.desember kl.19.00!