Peppa Gris Live er et dukketeater og en barnemusikal, basert på den verdenskjente TV-serien Peppa Gris.

Serien sendes i over 180 land, og var Norges desidert mest sette TV-serie i 2019, med 20,9 millioner visninger i NRK.

Med andre ord er det en ekte superstjerne som kommer til Oppdal kulturhus søndag.

Dukketeaterforestillingen «Overraskelsesfest» med Peppa Gris skal ut på turne i hele 46 norske byer og tettsteder denne våren.

Forestillingen har med seg alle de kjente karakterene fra den verdenskjente TV- serien.

Det blir sang, dans, humor og overraskelser fra scenekanten, og ikke minst: de kan få møte Peppa Gris etter forestillingen!

Liveshowet, som nå settes opp i Norden for første gang, har opplevd stor suksess internasjonalt, og når de kommer til Oppdal er det med norske skuespillere.

Regi er ved islandske Bjarni Thorsson, som tidligere har hatt et langt og suksessrikt samarbeid med Sven Nordin, senest med «en mann ved navn Ove».

– Vi har med oss fantastiske skuespillere og dukkeførere, og folk foran og bak scenen- som virkelig lengter etter å gi publikum en grisefin forestilling. Det er utrolig godt for alle å få lov til å gjøre hva vi elsker, sier Thorrson.

Den britiske animasjonsserien om grisen Peppa og hennes familie er en enorm suksess hos små barn over hele verden, og produsentene av serien har laget 420 episoder.

Dette er med på å gjøre Peppa til den mest strømmede tv-serien i Norge på mange år. Til og med Oljefondet investerte i sin tid i den populære grisen.

På scenen møter vi Ane Eikemo (Peppa Gris), Christine Leer-Salvesen Suzy Sau, Pedro Ponny, Polly), Kyrre Vanebo (George, Herr Oxe, Hasse Hund), Mattis Johannessen (Pappa Gris, George) og Liv Natalie Nymo (Mamma Gris, Polly, Herr Potet, Pedro Ponny).