5. september kommer Maria Arredondo og Torstein Sødal til Oppdal Kristne senter. Her skal de samarbeide med det lokale koret Oppdal Gospelkor. Dette er del to av konsertserien «En aften med Maria Arredondo og Torstein Sødal».

Til tross for at Arredondo er gravid, fortsetter paret høsten 2017 på den kritikerroste konsertserien som starten i 2016. Nå i høst er repertoaret nyvasket, mens Mikael Neumann har ansvar for regien.

Det er allerede gått mange år siden Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Maria Arredondo har mange hits på samvittigheten. I tillegg er hun kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of Music» i Oslo og utallige opptredener i inn- og utland.

I den senere tid har hun samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Han samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2. plass i Melodi Grand Prix og tre plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere. (fbl)